Hola Fellas


Assalammualaikum dan salam satu malaysia ! Helo , saya Teha . Admin for this blog . Yeahh , this is ALPHECCA OFFICIAL PAGES . We happy , we united , we crazy , thats we ALPHECCA !

Tagboard

shoutbox here.
width is 230.

Music Addicted :D

videokeman mp3
Unfriend You – Greyson Chance Song Lyrics


Big Claps


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

Minggu Aktiviti Sem Onee :D
Friday | 0 comments
Assalammualaikum guyss . Okay sekarang baru nak updates ? Hee , sorry . Kami ada minggu aktiviti tau . Hee , best minggu aktiviti ni .

Time minggu aktiviti nilah , yang buat kami stress but in same time we HAPPY . Minggu ni mengajar kami erti apa itu adik-beradik di antara kawan . Yang banyak buat kami ketawa . Dan banyak buat kami LETIH . Hee , but its fun ! Dan in this week , NO STUDY , NO CLASS . Its fact :DD

Okay , hari Isnin ada perasmian . Aku ? Tiada dan tak dapat hadir hari tu . Aku , Dhiyau and Izzat . Kami pergi MRSM Taiping . Adalahh aktivitinya . And muncullah hari Selasa . Hari yang pack gilaa laah bagi kitaorang .

Bayangkan !

Pagi - Slot Sivik dan Kewarganegaraan . Ada pertandingan tarian , then , model catwalk ! Tulisan khat pun ada sekali , tapi ditundakan hingga hari Khamis .

Nak tahu kami menari apa ? Kami ber-ZAPIN tau tau ! Comell kami time tu . Haha :3 Tapi yang tak boleh lupa , hampir 3 kali kami naik turun pentas . Masalah Teknikal !

Sebenarnya giliran kami first , tapii sebab ada masalah , kami keluar untuk jadi 3-rd . Masalahh lagi ? Kami jadi lah kelas yang last untuk present .

Gambar ? Adeee , mehh .



Comel tak kami ? Well X)

video

And thats the video for our TARIAN ZAPIN . Thanks very much to Cikgu Farhana , cikgu comel :3 Cikgu sudi teman kami kan ? Walaupun hampir masuk tengah malam , cikgu sanggup tunggu :') Kami sayaaaaangg cikgu Farhana :DD *nantitemanlahlagihehehe*

Petang - Madah Berpuisi . Hmp , kami kecewa plus sedih sangat masa madah berpuisi . Tiada gambar dan video untuk di sharing . Hmm , kami tak dapat bagi yang terbaik untuk Cikgu Masyura time Madah Berpuisi . Kami menyesalll sangat . Kami menangis sebab ni .

Dedicated to Cikgu Masyura :

Cikgu , kami pelajar Alphecca 2 ingin memohon meminta maaf kepada cikgu . Kami sangatsangat minta maaf dekat cikgu sebab kami tak dapat berikan yang terbaik buat cikgu . Kami tahu silap kami , tak mampu berikan yang terbaik . Walhal , kami menjadi juara tahun lepas . Kami minta maaf ya cikgu . Kami saaaayaaaangg cikgu sangatsangat .
Time Madah Berpuisi ni lah yang kalut . Dengan yang tak hafal nyaaa . Hmpp , takmau lahh di ingat kembali :'(

Malam - DRAMA FEST . Muehehe , best gila lah time ni . Mimi dan Teha mencapub dengan cakap HAIIII masa nak introduce character tuhh . Hehe , kami buat drama 'RUMPELSTILTSKIN' !

Alahaii , yang comelcomel tu ? Karakter dia ialah seperti di bawah .

Narrator : Ahmad Syahidin dan Nurul Najwa :)
King       : Muhammad Afwan :)
Mother   : Najwa Azzahari :)
Father    : Luqman Hakim Ahmad Zaki Ansore :)
Lisa       : Nurul Syafiqah :)
Rumpelstiltskin : Husnul Iman :)

Selebih nya , ada yang jadi dayang . Ada yang jadi tentera . Ada yang jadi villagers .

Best gilaa lah . We having fun that time . Nak tahu tak ? Time kami berlakon kan , tetiba penonton semua takde . Tinggal judges je . Hahahahaha , lawak lah :DD Yelahkan , jam time tu menunjukkan hampir pukul 12 malam . Mana orang tak ngantuk ? After drama , kami satu kelas bersihkan DSB ! Best lahh , lepaklepak atas pentas . Main tarik tolak kerusi . Heshh , rasa nak buat lagi :D

Sooo , that day be the RELATIONSHIP days for us .

Ingat lagi time , budak perempuan Alphecca 2 , kalut dalam blok , tak tahu nak pakai kain batik macam mana . Haha , untuk tarian lah kann . Kami reti , tapi bagi nak ketat lagi , takut terlepas atas pentas . Siapa susah ? Kamilahh .

Budak perempuan kalut , time nak pakai celak dalam tandas dekat DSB . Time pakai kan Aimi , prop dia ala-ala orang Asli tu . Time kita semua tolak meja dalam kelas bagi kosong tengah tengah . Semata-mata nak berlatih tarian .

Time kita buat roll-call kelas masa pagi Sabtu . Haha , girls marah-marah . Lelaki buat dunnow jee . Sampai ada yang menangis . Haha , lawak lah pulak . Lepas roll-call tu , semua orang perangai berubah . Lepas tu , kita tengok video HANTU dalam kelas . Teha nyorok bawah meja . Semua orang marahh . Haha X')

Time Afwan dengar MP3 dia tu , sambil buat aksi kepala goyanggoyang . Time budak lelaki buat BALLET . Haha , Afwan dan Razin . And semuaa lah . Time sweet pasangan2 menari iaitu Syameel and Musfirah . Syafiqah Musa and Dhiyau . Mimi and Syah . Wina and Izzat . Syafiqah Idris and Alif . Najwa and Luqman Zorro . Razin and Wawa . Teha and Ashraf . Iman and Nadia :)

Time kita ada rehearsal di DSB , semua orang tepuk tangan part lelaki bagi bunga dekat perempuan . Time teha marahmarah , suruh berlatih Madah Berpuisi . Time semua orang menyusun kedudukan bagi Madah berpuisi . Time orang kalut ambil skrip madah berpuisi .

Time kita discuss pasal pakaian madah berpuisi . Time teha gaduh mulut dengan budak lelaki pasal baju madah berpuisi . Time budak perempuan pujuk teha . Time kauorang semua hias kelas masa hari Isnin . Time budak lelaki dan budak perempuan bersatu untuk hias kelas . Semua memori itu akan sentiasa di ingatan .

ALPHECCA ,
We're like siblings right ? If we have problem , we dissolve it properly . We talk face-to-face . We cant run away from the problem because we will always meet in the class .
I begging you all Alphecca members , jangan lah disimpan dendam dalam hati masingmasing . Kita kan budak tadika ? Alphecca Kindergarten . Kalau budak tadika , diaorang gaduh sekejaaappp je . Then , baik balik . Kongsi gula-gula , kongsi lolilpop . Hehe , bukan nak jadi macam tu . Tapi jadi lah budak budak yang mementingkan KAWAN :')

Older Post